Solbriller

Solbriller i hundrevis av ulike fasonger, merker, passformer, uttrykk og farger finner du hos oss. Alle solbrillene vi fører har både UVA, UVB og UVC filter – for å beskytte øyene dine mot den nydelige solen. Enten den dukker opp i byen, på fjellet, ved stranda, eller du er på båttur og trenger briller med polarisert glass.

Vi er selvfølgelig også behjelpelige med å finne riktig par solbriller for deg, din stil og din ansiktsform. Våre medarbeidere har lang erfaring, og vet hva som kler den enkelte – i tillegg til å ha god oversikt over sesongens trender.

Nye solbriller?

Dette bør du tenke på

Passform – Prøv deg frem, og spør gjerne om hjelp til å finne den fasongen som passer din ansiktsform best.

Bruk – Du bør alltid ha i bakhodet hva du skal bruke solbrillene til, utover å beskytte øyene dine mot sol. Skal de være et lekkert tilbehør når du er på kafé, eller å sørge for at du ikke løper rett i naboen på tur rundt Stokkavannet? Det finnes nemlig ikke bare en enkelt type solbrille!

Trenger du polariserte glass, eller glass med styrke? Vi har begge deler! Hvis du trenger solbriller til båtturen, eller på fjellet kan det lønne seg med polariserte glass – som kansellerer horisontale refleksjoner. Hvis du bruker briller til vanlig, når du kjører bil eller leser, kan det være hendig med solbriller som lar det gjøre dette uten å måtte ha brille oppå brille!

Vi hjelper deg

På jakt etter noe spesielt?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen