Tom Ford

Solbriller

Synsenteret Stavanger er en stolt forhandler av Tom Ford solbriller. Enten om du skal en tur på Gladmaten, være ute i det fine været eller til de mer sydlige kanter er disse solbrillene både stilige og komfortable. Selvom trendy design nok står høyest på listen hos den amerikanske designeren, har det helt klart også blitt tatt hensyn til at brillene skal være gode på. Disse er en favoritt år etter år verden over. Dessuten har alle Tom Ford solbriller UV-A, UV-B og UV-C filter for optimal beskyttelse i solen. Vi fører også Tom Ford briller.

Tom Ford er en amerikansk designer og film produsent født i Texas, USA. Som 20-åring studerte han interiørdesign på den prestisjetunge designskolen, Parsons The New School for Design i New York. I løpet av skolegangen jobbet han blant annet hos Chloe i Paris, og det var der han fikk øye opp for mote. Etter han var ferdig på The New School jobbet han for Cathy Hardwick og Perry Ellis, før han som kjent tok over roret hos Gucci og ga merket et helt nytt liv. I 2001 startet Tom Ford sitt eget merke. Tom Ford er kjent for et maskulint design med klare linjer og unike detaljer.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen