Linser

Her kan du bestille kontaktlinser og finne nyttig informasjon om linser, som hvordan kjøpe linser, fordeler, demonstrert bruk og linsekontroll.

Vi fører blant annet dags-, døgn-, ukes-, måneds-, toriske og fargelinser (med og uten styrke). Har du lyst å prøve kontaktlinser kan du klikke her for å reservere time.

Nettbutikk

Få linser rett hjem på døren fra C-Optikk. Når du har lagt inn bestillingen sjekker vi at opplysningene er korrekte. Du velger selv hvor mange linser du ønsker.

Linseboks

Ønsker du linser levert på døren hver måned?
Bestill gjennom vår samarbeids-partner Linseboksen.
Vi sjekker at styrke etc stemmer.

Linser i butikk

Tom for linser og glemt å bestille nye?
Kom innom i butikken eller ring oss på 51 85 80 80. Vi hjelper deg så raskt vi kan så du kan se godt igjen!

Vi hjelper deg

Kjøp kontaktlinser hos oss

På Synsenteret Stavanger har vi et bredt utvalg av kontaktlinser. Dersom du er langtidsbruker, nybegynner eller bare nysgjerrig på det med kontaktlinser har vi mange års erfaring på området, og slår veldig gjerne av en prat med deg. Linser er såpass avanserte i dag, at de fleste kan bruke dem. Her finner du nyttig informasjon om linser.

Bestille kontaktlinser

Først og fremst anbefaler vi at du setter opp en time med optiker, slik at vi kan være på den sikre siden at styrken din er oppdatert før du kjøper linsene. Er det første gang du prøver kontaktlinser vil en optiker også kunne svare på alle spørsmålene du måtte ha.

Dersom du er helt tom, har vi de fleste standardstyrkene* på lager, så er det bare å komme innom butikken å kjøpe mer. Dersom du er langsynt, har asgamatisme eller andre spesielle tilstander, har vi som regel ikke lager på disse type linsene, men du kan gjerne ringe oss eller sende en e-post slik at vi kan sjekke. Levering tar som oftest en til to uker så vi anbefaler å planlegge deretter! Dersom det er en stund siden du har sjekket synet, er det alltid lurt å sjekke synet hos en av våre erfarne optikere først.

Det tar som regel ikke lang tid å bli vant med å gå med linser, da de er svært behagelige på. Hvis du ikke er fornøyd med dine linser, kan det meget mulig være at du har feil type for øyene dine. Vi setter gjerne opp en avtale for å diskutere dette med deg.

*Standardstyrker = nærsynhet uten astigmatisme

Skroll til toppen