Chloe

Solbriller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Chloe solbriller. Chloe solbriller er først og fremst kjennt for sitt innovative design på innfatningen og fargekombinasjoner.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Chloé er et fransk luksuriøst motehus grunnlagt i 1952 av Gaby Aghion. Året etter slo Aghion seg sammen med Jacques Lenoir. Han var den som formelt ledet forretningssiden av merkevaren, slik at Aghion kunne satse på den kreative veksten til Chloé. Hovedkontoret ligger i Paris, Frankrike. Dette er grunnen for hvorfor de er populære på blandt ferieturister. Om du oppholder deg i parken eller på stranden vil brillene både gi øynene dine UVA beskyttelse og gi et stilig inntrykk med en komfortabel følelse.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen