Victoria Beckham solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger har et et stort utvalg av Victoria Beckham solbriller. Victoria Beckham er som kjent en hyppig bruker av store, elegante solbriller. Man ser ofte den typen design gå igjen i hennes solbrillekolleksjon. Og det har ikke blitt holdt tilbake når hun designer solbrillene i hennes nyeste kolleksjonen. Solbrillene er ikke bare estestisk, men også laget av de ypperste materialer. De mest ettertraktete parene er laget av gull. Vi fører også Victoria Beckham briller i butikken, velkommen innom!

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger, stiler og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

OM VICTORIA BECKHAM

Victoria Beckham ble født 17. april 1974 i Essex i Storbritannia. Fra ung alder drømte hun om å bli sanger, og fikk sitt store gjennombrudd som «Posh Spice» i jentegruppen Spice Girls. Etter seks år med Spice Girls, startet hun for seg selv og hadde suksess som solo artist og med diverse prosjekter. Men hun har med tiden blitt mer kjent for sin stil og sans for mote. I 2006 lanserte hun sin første solbrillekolleksjon under navnet dvb Eyewear. Og i september 2008 lanserte hun den første Victoria Beckham kolleksjonen. Beckham har alltid vært opptatt av briller. Hun har sagt at hun syns til og med det kjedeligste antrekket kan bli flott med et par briller.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen