Victoria Beckham

Briller

Synsenteret Stavanger kan tilby den nyeste kolleksjonen av Victoria Beckham sine briller. Som designerens stil er brillene klassiske og elegante med fokus på detaljer. Kolleksjonen byr på mange forskjellige farger og størrelser. Vi har også Victoria Beckham solbriller i butikken!

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Victoria Beckham briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Victoria Beckham ble født 17. april 1974 i Essex i Storbritannia. Fra ung alder drømte hun om å bli sanger, og fikk sitt store gjennombrudd som «Posh Spice» i jentegruppen Spice Girls. Etter seks år med Spice Girls, startet hun for seg selv og hadde suksess som solo artist og med diverse prosjekter. Men hun har med tiden blitt mer kjent for sin stil og sans for mote. I 2006 lanserte hun sin første solbrillekolleksjon under navnet dvb Eyewear. I september 2008 lanserte hun den første Victoria Beckham kolleksjonen. Beckham har alltid vært opptatt av briller, og har sagt at hun syns til og med det kjedeligste antrekket kan bli flott med et par briller.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen