Oakley

Solbriller

På Synsenteret Stavanger har vi til en hver tid et stor utvalg av Oakley solbriller. Alle Oakley solbrillene har UV-A, UV-B, og UV-C filter, og mange av modellene kommer også med polariserte glass. Er du på jakt etter Oakley solbriller med styrke, foreslår vi alltid at du reserverer en synstest først, slik at vi kan garantere at du får riktig styrke. Vi har også brillerskibriller og vernebriller fra Oakley i butikken.

Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Vi har også et stort utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Vi anbefaler at du bestiller synstest om det er lenge siden du hadde det sist eller aldri har hatt det. Dette hjelper deg å få rett styrke og vi kan sjekke din øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Oakley ble etablert i California, USA  i 1975. Firmaet er oppkalt etter den engelske setterhunden Oakley til grunnlegger, Jim Jannard. Selskapet begynte med å selge motorsykkel grep, kalt «The Oakley Grip», på motorcross eventer. Grepet var laget av et unikt material, kjent som «Unobtanium», som Jannard senere fikk patent på. Fem år etter Oakley var etablert, begynte selskapet å designe solbriller, og senere også briller. Til og med den i dag, har mange av Oakley brillene neseputer og øresokker laget av «Unobtanium».

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen