Oakley solbriller

Solbriller

På Synsenteret Stavanger har vi til en hver tid et stor utvalg av Oakley solbriller. Alle Oakley solbrillene har UV-A, UV-B, og UV-C filter, og mange av modellene kommer også med polariserte glass. Er du på jakt etter Oakley solbriller med styrke, foreslår vi alltid at du reserverer en synstest først, slik at vi kan garantere at du får riktig styrke. Vi har også brillerskibriller og vernebriller fra Oakley i butikken.

Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Vi har også et stort utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Vi anbefaler at du bestiller synstest om det er lenge siden du hadde det sist eller aldri har hatt det. Dette hjelper deg å få rett styrke og vi kan sjekke din øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

OM OAKLEY

Oakley ble etablert i California, USA  i 1975. Firmaet er oppkalt etter den engelske setterhunden Oakley til grunnlegger, Jim Jannard. Selskapet begynte med å selge motorsykkel grep, kalt «The Oakley Grip», på motorcross eventer. Grepet var laget av et unikt material, kjent som «Unobtanium», som Jannard senere fikk patent på. Fem år etter Oakley var etablert, begynte selskapet å designe solbriller, og senere også briller. Til og med den i dag, har mange av Oakley brillene neseputer og øresokker laget av «Unobtanium».

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen