Celine solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger er en stolt forhandler av luksuriøse Celine solbriller. Solbrillene skiller seg ut med sine markerte og ensfargete rammer. Alle Celine solbriller har 100% UV beskyttelse, og mange av modellene har polariserte glass. Vi har også Celine briller i butikken vår.

OM CELINE

Celine var etablert av Celine Vipiana i Paris, Frankrike, i 1945. Bedriften startet som en skobutikk for barn, men utvidet senere til ekslusive sko og tilbehør for kvinner. På 1960-tallet lanserte Celine også klær. Viapiana beholdt rollen som merkets sjefsdesigner helt frem til 1997, da den amerikanske designeren, Michael Kors, tok over ledelsen. Kors ga nytt liv til merket og Celine fikk da mye oppmerksomhet fra den internasjonale verdenspressen. Etter syv år trakk Michael Kors seg tilbake for å fokusere på sitt eget merke. Og i 2008 tok den velkjente designeren og tidligere kollegaen til Stella McCartney, Phoebe Philo, over. Celine har vært et av de mest ettertraktede designerhusene siden.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen