Celine

Solbriller

Synsenteret Stavanger er en stolt forhandler av luksuriøse Celine solbriller. Solbrillene stikker ut med sine markerte og ensfargete rammer. Alle Celine solbrillene har 100% UV beskyttelse, og mange av modellene har polariserte glass. Vi har også Celine briller i butikken vår.

Celine var etablert av Celine Vipiana i Paris, Frankrike, i 1945. Bedriften startet som en skobutikk for barn, men utvidet senere til ekslusive sko og tilbehør for kvinner. På 1960-tallet lanserte Celine også klær. Viapiana beholdt rollen som merkets sjefsdesigner helt frem til 1997, da den amerikanske designeren, Michael Kors, tok over ledelsen. Kors ga nytt liv til merket og Celine fikk da mye oppmerksomhet fra den internasjonale verdenspressen. Etter syv år trakk Michael Kors seg tilbake for å fokusere på sitt eget merke. Og i 2008 tok den velkjente designeren og tidligere kollegaen til Stella McCartney, Phoebe Philo, over. Celine har vært et av de mest ettertraktede designerhusene siden.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen