Celine

Briller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Celine briller. Franske Celine er i dag et av verdens mest ettertraktede merker. Celine sine briller byr på en blanding av minimalistisk og luksuriøst design. Innfatningene er lett gjenkjennelige gjennom det distinkte designet med markerte ensfargete rammer i karakteristiske farger. Før du kjøper innfatning anbefaler vi på det sterkeste at du bestiller en ny synstest slik at du får riktig styrke. Vi har også Celine solbriller i butikken vår!

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Celine briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Celine ble etablert av Celine Vipiana i Paris i 1945. Bedriften startet som en skobutikk for barn, men utvidet senere til eksklusive sko og tilbehør for kvinner. På 1960-tallet lanserte Celine også klær. Viapiana beholdt rollen som merkets sjefsdesigner helt frem til 1997, da den amerikanske designeren Michael Kors overtok ledelsen. Kors ga nytt liv til merket og Celine fikk da mye oppmerksomhet fra den internasjonale verdenspressen. Etter syv år trakk Michael Kors seg tilbake for å fokusere på sitt eget merke. I 2008 tok den velkjente designeren og tidligere kollegaen til Stella McCartney Phoebe Philo over. Celine har vært et av de mest ettertraktede designerhusene siden.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen