Gucci solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Gucci solbriller. Det italienske merket byr på både elegante og sportslige solbriller. Alle Gucci solbriller kommer med UV-A, UV-B og UV-C filter, og flere av modellene har også polariserte glass. Dersom du ønsker styrke i solbrillene, anbefaler vi at du setter opp en time med optiker for synstest først, slik at du får rett styrke. Vi fører også Gucci briller.

Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

OM GUCCI

Gucci ble etablert av Giccio Gucci i Firenze i 1921. Gucci, inspirert fra sin tid i hotell- og reiselivsbransjen, startet med å selge ekslusive skinnvesker og kofferter. Etterhvert utvidet Gucci med både klær, sko og tilbehør. Han startet butikker i Roma og Milano, og senere i metropoler over hele verden. Merket ble verdenskjent da filmstjerner og jetsettere tok i bruk merket. Etterhvert har de to G’ene, symbolet til Gucci, blitt et ikon i moteverdenen. I 1990 tok amerikanske Tom Ford over styringen.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen