Blogg

Valg, valg øve alt – koss ska eg velga riktig solbrille?

Sommeren har ankommet for fullt, og selv om det fortsatt er fare for en regnskur i ny og ne (la oss være ærlige, faren er ganske stor), er det greit å ha solbrillene sine på lur i tilfelle sola titter frem. Men hvordan velger man egentlig riktig solbrille, det er jo så mye å ta hensyn til – og så mange valg!? Vi har naturligvis noen viktige regler å huske på, og hjelper deg mer enn gjerne med å finne riktig solbrille dersom du titter innom butikken!

Passform:

For mange er kanskje passform, og utseende på brillen det aller viktigste. Her er det selvfølgelig aller viktigst at du føler deg vel, og syns du ser bra ut! Våre ansatte har lang erfaring med å finne hva som kler hver enkelt, og ikke minst god oversikt over sesongens trender.

Bruk:

Hva skal du bruke solbrillen til? Skal du sitte på kafé og drikke kaffelatte, styre båten på fjorden eller jogge deg en liten sommertur? Det finnes nemlig ikke bare briller med ulik passform, men også flere ulike typer glass. Det er selvfølgelig alltid viktig å velge en solbrille med riktig beskyttelse for øyene dine. Solbrillene hos oss har alltid både UVA, UVB og UVC filter, slik at dine vakre øyne ikke tar skade av den deilige sola!

Polarisert glass, eller glass med styrke:

Har du planer om å tilbringe sommeren på båt, eller syns du det er litt slitsomt å måtte velge mellom briller med styrke og solbrillene dine? Da kan vi hjelpe! Vi har et bredt utvalg briller med polarisert glass som reflekterer bort lyset når du nyter late dager på vannet. Vi har selvfølgelig også solbriller med styrke, slik at du både kan nyte sola og lese en god bok på stranda uten å tenke på at øyene ikke får riktig beskyttelse.

Så hva venter du på? Stikk innom oss idag, så hjelper vi deg å finne solbriller som både ser, og føles bra ut – og som er riktig for nettopp deg!

Skroll til toppen