Blogg

Trendy solbriller te våren, ka bør eg velga?

Phew! Moteukene verden over er slutt, og vi har vært på motemesse i Milano for å plukke ut de kuleste, fresheste og beste brillene og solbrillene til våre fantastiske kunder! Mens vi venter på at alle de stilige trendene vi har tittet på denne vinteren skal treffe butikkene til høsten, tar vi en liten tur tilbake til moteukene fra i høst – og hvilke solbrilletrender som gjelder for våren og sommeren 2016!

Oversized

Denne trenden kjenner nok de aller fleste fra tidligere år, den kommer og går med jevne mellomrom – og er en fryktelig praktisk trend for de av oss som liker å kunne skjule trøtte, usminkede øyne bak store solbriller. I 2016 er dette en av de viktigste trendene, og skal du bare kjøpe ett par nye solbriller i år så er det oversized solbriller du skal gå for!

Katteformede briller – og pilotbriller

Både de klassiske «cat eye» brillene, og retro pilotbriller gjelder også denne sesongen. Du kan gjerne bruke de du har fra før, eller friske opp antrekket ditt med noen nye. Sterke, spennende farger og mønster er det som gjelder her!

Fargede solbrilleglass

En av trendene som stadig dukket opp på catwalken høsten 2015 var fargede solbrilleglass, gult, grønt, blått og lilla! Velg gjerne en brille som ellers er relativt enkel i formen, og fargen – og la brilleglasset tale for seg.

Gull, glitter og grønne skoger

En spennende trend vi ser dukke opp, som passer midt i blinken for de litt mer lekne, er solbriller med pynt på. Glitter, blomster, perler – you name it! Her er det mye du kan gjøre selv med et par eldre solbriller og litt kreativitet også.

Vi gleder oss til våren og sommeren, og til å ta i bruk både nye og gamle solbriller og trender. Ikke minst gleder vi oss til å hjelpe deg med å finne de solbrillene som passer best for deg!

Alle bilder er hentet her: https://www.fashionisers.com/trends/spring-summer-2016-eyewear-trends/

Skroll til toppen