Ray-Ban solbriller

Solbriller

Synsenteret har et stort utvalg av Ray-Ban solbriller. I hyllene våre vil du finne en god blanding av de gode, gamle klassikerne, som Aviator, Wayfarer og Clubmaster og de nyeste modellene. Ray-Ban solbrillene kommer både med mineralske og organiske glass, og noen av modellene har også polariserte glass. Alle solbrillene vi fører har både UVA, UVB og UVC filter – for å beskytte øyene dine mot den nydelige solen. Enten den dukker opp i byen, på fjellet, ved stranda, eller du er på båttur og trenger briller med polarisert glass.

Er du interessert i solbriller med styrke anbefaler vi at du reserverer en synstest, slik at vi kan garantere styrken din. Vi har også et stort utvalg Ray-Ban briller, i tillegg til Ray Ban briller og solbriller til barn.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

OM RAY-BAN

Ray Ban var etablert i New York i 1937. De første brillene var designet etter ønske av det amerikanske luftforsvaret. I følge US Army Air Corps Lieutenant General John MacCready led mange av luftforsvaret’s piloter av hodepiner og høydesyke som et resultat av solrefleksjoner oppe i luften. Den første Ray Ban brillen, en metall ramme med grønne glass, ble dokumentert med navnet «Aviator». Navnet henger igjen den dag i dag. Ray Ban solbriller har siden 1937 vært en gjenganger i motebildet. Listen er lang over kjendiser som bruker Ray Ban solbriller – John F. Kennedy, Jack Nicholson, Katy Perry, Brad Pitt, Jude Law, Paris Hilton.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen