Prada Linea Rossa solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger er en stolt forhandler av stilfulle Prada Linea Rossa solbriller. Solbrillene skiller seg ut med spennende design og material. Vårt utvalg av Prada Linea Rossa solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

OM PRADA

Det klassiske, italienske merket som ble etablert av brødrene Mario og Marino Prada i 1915 går aldri av moten. Designerhuset er forsatt i Prada-familiens kreative ånd med Miuaccia Prada som hoveddesigner. Pradas drøm var ikke egentlig å overta familiens bedrift, hun hadde helt andre planer. Til tross for sin motvillighet har kvinnen med en doktorgrad i statsvitenskap designet flere ikoniske kreasjoner. Hennes design er stort sett ting hun selv ønsker å gå kledd i, og det kan være alt fra uniformer til glamorøse kjoler. Prada Linea Rossa er en del av Prada som redefinerer ideen om moderne luksus, med fokus på tekniske detaljer og nye produksjonsmuligheter. Dynamisk og allsidig design laget med bærekraftige tekstilteknologier definerer en ny urban uniform rettet mot bevegelse. Multifunksjon er også nøkkelen, med materialer som er banebrytende og full av innovasjon som biokeramisk polyesterpiquet og biobasert nylon.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen