Maui Jim solbriller

Solbriller

Synsenteret er stolt forhandler av Maui Jim solbriller. Solbrilleglassene er topp kvalitet og gir 100% UV beskyttelse. Alle solbrillene fra Maui Jim er polariserte. Solbrillene kommer i mange forskjellige størrelser og former, fra sporty til elegante. Dessuten er det mange forskjellige farger på glass og rammer tilgjengelig. Vi anbefaler alltids at du bestiller en synstest ved kjøp av nye briller slik at du får den riktige styrken og at vi kan sjekke din øyehelse.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Maui Jim ble etablert av Walter Hester i Lahaina, Hawaii i 1980. Solbrillene ble først introdusert til turister på solsengene ved hotellbassengene på den kjente ferieøya, og ble veldig godt mottatt. Videre ble Maui Jim tatt videre til det amerikanske fastlandet i 1988, før merket videre ekspanderte til resten av verden. Maui Jim et stort spekter av både elegante og sporty solbriller med 100% UV beskyttelse og polariserte brilleglass. I tillegg produserer Maui Jim styrkeglass for kolleksjonene sine, inkludert bifokale brilleglass. I 1999 listet det kjente Forbes magasinet de luksuriøse solbrillene som en av hundre ting som er verdt hver krone.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen