Maui Jim Manchester United

Solbriller

Synsenteret Stavanger har den ekslusive Maui Jim Manchester United solbriller kolleksjonen. Maui Jim og Manchester United har samarbeidet på den ekslusive kolleksjonen som vi nå har i butikk.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Maui Jim startet i 1980 som et lite selskap som solgte solbriller på Ka’anapali-stranden i Lahaina, Maui (Hawaii). De så et behov i markedet for teknologi som kunne bekjempe intense gjenskinn og skadelige UV stråler, samtidig som de bringer de kraftige fargene på Maui til live. Maui Jim Man konstruerte derfor det revolusjonerende PolarizedPlus2®-objektivet. Det som begynte som en klassisk samling av syv stiler, har utviklet seg til over 125 solbrillestiler. Alle er polarisert og beskytter 100% mot UVA- og UVB-strålene. Hovedkontoret ligger i Lahaina, Maui, og selskapet designer og tester fortsatt solbrillene sine der. Den unike digitale polariseringen forsterker farger ved lyse forhold, noe som gjør at en opplever et klarere og mer visuelt bilde av omgivelsene. Maui Jim er også den offisielle brillepartneren til Manchester United.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen