Jean Paul

Solbriller

Vi er stolte av å ha det kjente norske merket Jean Paul i butikken. Dette er stilfulle solbriller som er polariserte og gode på både design og pris.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Siden 1977 har Jean Paul vært et merke kjent for sitt design og kvalitet. Det norske merket etablert av brødrene Placht er lett å gjenkjenne med sine tidløse linjer og klassiske stil. Som logoen er designet ofte preget av maritime farger som blått, rødt og hvitt. Med Jean Pauls solbriller får du gode polariserte solbriller som også er snill med lommeboken.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen