Giorgio Armani solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Giorgio Armani solbriller. Alle Giorgio Armani solbriller har UV-A, UV-B og UV-C filter. Noen av brillene har også polariserte glass, hvis du er på jakt etter det! Dersom du ønsker styrke i solbrillene, råder vi deg til å sette opp en synstest først, slik at vi kan garantere styrken din. Vi har også Giorgio Armani briller i butikken.

OM GIORGIO ARMANI

Giorgio Armani var født 11. juli 1934 i Piacenza, Italia. Som 23-åring sluttet han sine studier ved universitetet og begynte å jobbe ved La Rinascente, et velkjent varemagasin i Milano. Fem år etter ble Armani en del av designteamet til Nino Cerruti, samtidig som han gjorde freelance arbeid sammen med Sergio Galeotti. I 1975 startet de to sammen Giorgio Armani S.p.A, og lanserte deres første kolleksjon for herrer. Allerede året etter utvidet de selskapet med en kolleksjon for kvinner.  Fra begynnelsen fikk Armani mye oppmerksomhet, men suksessen akselerte når skuespilleren Richard Gere gikk med flere av Armani sine design i filmen American Gigolo i 1980.  I 1988 utvidet designermerket med med briller og solbriller. Siden den gang har merket stadig vokst, og i dag finnes også Giorgio Armani restauranter, parfymer, møbler, sminke og mye mer.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen