Giorgio Armani

Solbriller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Giorgio Armani solbriller. Alle Giorgio Armani solbriller har UV-A, UV-B og UV-C filter. Noen av brillene har også polariserte glass, hvis du er på jakt etter det! Dersom du ønsker styrke i solbrillene, råder vi deg til å sette opp en synstest først, slik at vi kan garantere styrken din. Vi har også Giorgio Armani briller i butikken.

Giorgio Armani var født 11. juli 1934 i Piacenza, Italia. Som 23-åring sluttet han sine studier ved universitetet og begynte å jobbe ved La Rinascente, et velkjent varemagasin i Milano. Fem år etter ble Armani en del av designteamet til Nino Cerruti, samtidig som han gjorde freelance arbeid sammen med Sergio Galeotti. I 1975 startet de to sammen Giorgio Armani S.p.A, og lanserte deres første kolleksjon for herrer. Allerede året etter utvidet de selskapet med en kolleksjon for kvinner.  Fra begynnelsen fikk Armani mye oppmerksomhet, men suksessen akselerte når skuespilleren Richard Gere gikk med flere av Armani sine design i filmen American Gigolo i 1980.  I 1988 utvidet designermerket med med briller og solbriller. Siden den gang har merket stadig vokst, og i dag finnes også Giorgio Armani restauranter, parfymer, møbler, sminke og mye mer.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen