David Beckham solbriller

Solbriller

Synsenteret Stavanger kan tilby den nyeste kolleksjonen av David Beckham solbriller. Solbrillene er klassiske og elegante med fokus på detaljer. Beckhams egen motrike smak og øye for detaljer har blitt flere kolleksjoner med en eksepsjonell moderne estetikk med tradisjonelt håndverk.

David Beckham solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Dette er allsidige solbriller og vi hjelper deg å finne den perfekte solbrillen for deg. Vi har også Victoria Beckham solbriller i butikken!

Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

OM DAVID BECKHAM

David Beckham har laget en kolleksjon av tidløse solbriller laget av de aller beste materialene. Hans verdenskjente gode smak og øye for detaljer har brakt sammen en moderne estetikk med tradisjonelt håndverk. Merket reflekterer Davids visjon og en konstant dedikasjon til kvalitet. David Beckham-solbrillene er designet for enhver anledning. Det umiskjennelige David Beckham-monogrammet og TALISMAN-detaljen (den stiliserte romben inspirert av fuglenes vinger) ved hengslene setter prikken over i-en på disse stilige solbrillene.

«Min egen stilreise har lært meg kraften i enkelhet og viktigheten av detaljer og håndverk.» – David Beckham

Dette er stilfulle solbriller og vi ser frem til å hjelpe deg å finne den perfekte solbrillen for deg.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen