Chanel solbriller

Solbriller

Synsenteret er en av få butikker i Norge som kan tilby Chanel solbriller. Alle Chanel solbriller kommer med 100% UV beskyttelse for øyene dine i sollyset. Chanel er kjent for tidløse, klassiske stiler som passer til all slags bruk. Noen av modellene kommer også med polariserte glass. Snakk gjerne med oss om du ønsker solbrillene med styrke. Dersom det er en stund siden du har hatt en synstest, anbefaler vi alltid at det gjøres før du bestiller nye solbriller.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

OM CHANEL

Helt siden Gabrielle Chanel, mest kjent som Coco Chanel etablerte Chanel i 1909 har det ekslusive merket hatt tilhengere over hele verden. I 1913 startet hun sin første butikk med fokus på hatter og tilbehør. Ti år etterpå lanserte hun også sin første parfyme, Chanel n.5. Bakgrunnen til navnet er at det var det femte eksemplaret Chanel testet. Bare fem år etter, i 1926, introduserte hun også verden til «the little black dress», altså den lille svarte kjolen. Hun gjorde også tweed drakten, sko med svarte spisser, og quilt håndveske med metall stropp kjente. Designerhuset, i dag under Karl Lagerfeld’s styre, er forsatt kjent for det klassiske og luksuriøse designet.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen