Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

David Beckham solbriller

Synsenteret Stavanger kan tilby den nyeste kolleksjonen av David Beckham sin solbrillekolleksjon. Solbrillene er klassiske og elegante med fokus på detaljer. David Beckham kolleksjonen byr på mange forskjellige farger og størrelser. Vi har også Victoria Beckham solbriller i butikken!

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

 

David Beckham briller

david beckham stavanger

David Beckham har laget en kolleksjon av tidløse solbriller laget av de aller beste materialene. Hans verdenskjente gode smak og øye for detaljer har brakt sammen en moderne estetikk med tradisjonelt håndverk. Merket reflekterer Davids visjon og en konstant dedikasjon til kvalitet. David Beckham-solbrillene er designet for enhver anledning. Det umiskjennelige David Beckham-monogrammet og TALISMAN-detaljen (den stiliserte romben inspirert av fuglenes vinger) ved hengslene setter prikken over i-en på disse stilige solbrillene.

Bestill synsprøve