Zeal Optics

Skibriller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Zeal Optics skibriller. Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre skibriller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Zeal Optics ble etablert i 1997. Firmaet består av et lite team i Boulder, Colorado, USA. Når det ikke jobbes, bruker teamet mye av tiden i naturen for å teste produktene sine. Zeal er opptatt av naturen og ønsker å gjøre opplevelsene mer fargerike og uforglemmelige. De bruker mest mulig fornybare materialer i kolleksjonen. Selskapet ble kjøpt opp av Maui Jim i 2010.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen