Adidas

Skibriller

Enten du skal stå på ski eller snowboard, er et par skibriller et meget godt hjelpemiddel mot all slags værforhold. Adidas skibriller hjelper å beskytte øynene dine og gjør at du får et bedre sikte i snø, sol og vind. Adidas har mange års erfaring med å designe og produsere briller for mange forskjellige sporter, inkludert ski og snowboard. Selskapet bruker mye tid på å analysere hva som kan forbedre opplevelsen i skibakken. Mange av de tøffeste navnene i snowboardverdenen bruker Adidas skibriller, inkludert Helene Schettini og Eric Jackson.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre skibriller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Adidas AG var etablert av Adi Dassler i Herzogenaurach den 18. august 1949. Navnet er en sammensetning av fornavnet til grunnleggeren Adi og de tre første bokstavene i hans etternavn Das. Dassler begynte å designe og lage sko sammen med sin bror i ung alder. Brødrene skilte lag etter et par år sammen pågrunn av en uenighet. Hans bror Rudolf grunnla senere konkurrenten Puma. Gjennom årene har Adidas sponset mange internasjonale sportsutøvere og artister. Siden 2006 har merket vært leverandør for den kjente, amerikanske basketball-ligaen NBA. I dag produserer merket utstyr, inkludert briller, for en rekke sportsgrener for mennesker i alle aldre.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen