Blogg

Men fysst, la meg ta en selfie!

Lik det eller ei, selfien er her for å bli, og det har aldri vært viktigere å kunne ta en skikkelig bra selfie enn nå! Hvordan tar du best mulig selfie spør du deg selv kanskje (eller kanskje ikke)? Vi har løsningen! 10 tips til hvordan du kan den perfekte selfien!

  1. Legg hodet ditt litt på skakke – gjør øyene større, og fremhever kinnbeina.
  2. Finn det beste lyset! Gi huden, håret og smilet ditt glød i det aller beste lyset – som nesten alltid finnes ute i naturlig lys.
  3. Sterk og fargerik leppestift. Spesielt viktig for de evige «trutmunn» bildene.
  4. Highlighter på kinnbein, i pannen og på nesen gir en naturlig glød – for de gangene du ikke finner riktig lys

5. Finn din signatur posering. Den riktige poseringen er det aller viktigste, og når du har funnet den du føler deg trygg på – bruk den!
6. Bruk en app (men ikke overbruk). Det finnes hundrevis av apper som lar deg redigere lys, filter og legge til morsomme små «klistremerker» på bildene. Bare sørg for at du ikke overdriver, tenner som er hvitere enn et a4 ark er det ingen som har!

7. Bruk en vifte. Skap bevegelse, og litt sexy vind med en bordvifte. Sørg bare for at den ikke står for nært, tenk bris ikke tornado!
8. Svart/Hvitt filter. Føler du deg ikke helt på topp? Gå for et svart/hvitt filter for å gi bildene dine litt ekstra edge, og ansiktet ditt litt ekstra boost.
9. Fugleperspektiv. Ta bilder ovenfra og ned, ikke omvendt. Da får du vist frem litt av antrekket, og sikrer at ingen ser opp i nesa di!

10. Vær deg selv, og ha det moro! Kanskje det viktigste av alle tipsene. Ikke ta det for seriøst. Le, smil og vær spontan. Ingenting er bedre enn en ektefølt selfie!

Skroll til toppen