Blogg

«Me ska ikkje bare reisa uspesifisert?»

Du scroller nedover, Finn.no, Ving, Restplass, Startour – hvorfor er alt så himla dyrt? Kanskje man bare skulle reise på uspesifisert tur til syden i år? Det kan jo hende du er heldig og havner på et skikkelig luksushotell, for nesten ingen penger! Men det kan også hende du havner på et lite kott, uten aircondition eller såpe på do. Vi elsker ferie, og å reise – helst med flere par superfreshe solbriller i håndbagasjen. Vi elsker også nydelige hotell – som vi kanskje, bare kanskje, får råd til å besøke en gang. Inntil da får vi spare, og kanskje det ikke er så dumt å reise uspesifisert – så får de ekstra pengene havne i hotell-sparegrisen.

Uansett, under finner du noen av de nydeligste hotellene i hele verden, som du kan drømme deg bort til – eller føre opp på «må besøke» listen din. (Hentet fra www.huhmagazine.co.uk)

Oberoi Udaivilas i India, ligger ved Lake Pichola og er virkelig et drømmehotell!

Poseidon Undersea Resort på Fiji, www.poseidonresorts.com, ligger på havets bunn – men troner toppen av lister over vakre, spektakulære og unike hotell!

One&Only Reethi Rah på Maldivene, www.oneandonlyresorts.com, består av 130 private resort villaer langs kritthvite sandstrender og vakre korallatoller.

Katikies Hotel på Santorini, Hellas, www.katikieshotelsantorini.com, var det første luksushotellet på øya – og de kan sakene sine! Fantastiske utsikter fra private verandaer er bare starten på det hele….

Du trenger ikke å dra utenlands heller for å oppleve et av verdens vakreste hotell. Juvet Hotell, i Valldall på Sunnmøre, www.juvet.com, er europas første landskapshotell. Det eksisterer i harmoni med omgivelsene, og naturen, og tar pusten fra både turister og landsmenn.

Uansett om du skal langt av sted, eller kjører en staycation hjemme i Norge. Uansett om du alt har booket rom på et av hotellene over, eller reiser uspesifisert, så håper vi du får en fantastisk ferie – og ønsker deg god tur!

Skroll til toppen