Blogg

Må eg venta heilt te sommeren nå da?

Høsten har bitt seg fast, og vinteren er like om hjørnet – om ikke den allerede har ankommet der du befinner deg? For mange er høsten, og tidlig vinter den aller fineste tiden på året – spesielt når det kommer til å kle seg. Tykke gensere, høye boots, lekre kåper og varme jakker – og ikke minst freshe hatter, skjerf og luer. Men så er det noe med å måtte legge bort noen av det kuleste tilbehøret fra våren og sommeren som sitter litt langt inne – og det er det ingen som forstår bedre enn oss. For du har jo liksom nettopp funnet de kuleste solbrillene på salg. Eller kanskje fant du de tidlig i sesongen, men har rett og slett ikke fått «brukt de opp» enda. Kanskje du ble gira og kjøpte flere par, som det er skikkelig vemodig å måtte pakke bort nå? Fortvil ei, under finner du noen gode tips til hvordan du kan style høsten, og vinterens mange antrekk med de lekre solbrillene dine.

Parisian chic!

Ingenting er mer trendy enn litt fransk schwung over antrekket, og med en alpelue er store solbriller et must! Hvis du ikke allerede har et par store solbriller på lur, kan vi anbefale å snuse litt på Chanel sine klassiske, oversized briller.

Klassisk eleganse

Det er lite som er så klassisk og elegant som en svart frakk på herrene om vinteren, og med et kult skjerf i halsen er det eneste som mangler noen lekre, klassiske solbriller – på de dagene hvor sola tittet frem. Ray Ban Wayfarer er et sikkert, klassisk valg.

Faux fur

En av høstens store trender, både til fest og hverdags, er myke, fuskepelser! Enten du går for en klassisk, eller en litt mer crazy i fargen – så passer det fantastisk bra med noen råkule pilotbriller. Som disse lekre, metalliske fra Linda Farrow.

Vi håper du fant litt inspirasjon til å gå høsten og vinteren i møte med de lekreste solbrillene du eier, og skulle det være seg sånn at du ikke fant favoritten i sommer – eller rett og slett bare kunne tenke deg nye solbriller, så har vi selvfølgelig mange nydelig modeller i butikken!

Skroll til toppen