Blogg

Ka ska eg gjør me’ de skittne brillene mine?

Alle som noen gang har brukt briller, det være seg solbriller, lesebriller, 3-D briller eller ølbriller vet at brillene blir smussete og litt skitne innimellom (kanskje med unntak av ølbrillene.)
Brillene er noe man gjerne vil at skal vare så lenge som mulig, og da er det også viktig å ta godt vare på de – både for å unngå at de blir ødelagte, og for at du skal se best mulig med de.
Her er våre beste tips for å ta godt vare på brillene dine;

  1. De bør vaskes med jevne mellomrom, gjerne med litt lunkent vann og såpe – eller egnet spray som du får kjøpt hos oss. Pass bare på at de ikke utsettes for temperaturer over 60 grader, verken vann, eller damp fra komfyren eller i badstuen for eksempel.
  2. De bør også pusses, men sørg for å bruke egnet pusseklut til det, da enkelte materialer inneholder fibre som kan skade overflaten på brillen!
  3. Unngå å ha brillen til oppbevaring på hodet! Både hårprodukter, og hårets egen smøring kan skade brilleglasset, og så blir de fryktelig skitne av det!
  4. Ta turen innom til oss regelmessig for å justere brillen – for optimal synskomfort. Gjerne hver 6. måned.

Vi er selvfølgelig også behjelpelige med ytterligere råd og veiledning til hvordan du best kan ta vare på dine briller, enten du tar turen innom, ringer oss eller sender oss en e-post.

Skroll til toppen