Blogg

Hjelp! Me ska på skiferie!

Whoosh, whoosh, whoosh… lyden av at du suser nedover fjellet på de nye skiene du fikk til jul er det ikke mye som slår. Men det hele kan bli en fæl affære om du ikke ser helt hvor du skal. Gjennom snøstormen, eller med blendende sol som reflekterer i snøen – eller generelt fordi du ser bittelitt dårligere uten de vanlige brillene dine. Plutselig har du kjørt rett i et tre, eller en annen ivrig skiløper.

Skibriller er viktig – både for de med plettfritt syn, og for de som normalt trenger litt hjelp. På samme måte som du beskytter øyene mot sola om sommeren, trenger øyene beskyttelse når du skal stå på ski. Du tenker kanskje at solbriller holder? På samme måte som solbrillene er designet for å unngå at de farlige UVA og UVB strålene skader øyene, er skibriller designet for å unngå at strålene som reflekteres fra snøen treffer øyet ditt nedenfra, og fra siden.

Skibrillene er videre designet for komfort, og sikkerhet. Med en myk padding mellom brillen og ansiktet ditt, sitter brillen behagelig og godt på. Den minimerer også risikoen for skader til ansiktet dersom uhellet skulle være ute, og du går skikkelig på trynet!

Skibriller selges både med og uten styrke, og vi er selvfølgelig behjelpelige med å finne riktige skibriller til deg – enten du er ung, eller litt eldre. Våghals eller nybegynner. Trendy eller bare opptatt av komfort. Vi har et bredt utvalg, og god ekspertise på lager.

Skroll til toppen