Starck

Briller

Synsenteret Stavanger er stolte av å ha det briller fra merket Starck i butikken. Dette er kvalitetsbriller med klassisk detaljer og design. Merket har høy kvalitet og er for folk som setter pris på minimalistisk design og de små detaljene som utgjør hele forskjellen.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Starck briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Starck er et brillemerke etablert av den franske arkitekten Philippe Starck.Starck-brillene kombinerer den legendariske designerens minimalistiske estetikk med en eksklusiv teknologisk innovasjon. Brillene er spesielt kjent for det patenterte Biolink®, et skruløst hengsel modellert etter det menneskelige kragebenet. Denne teknologien gir en full 360-graders bevegelse for økt komfort og holdbarhet. Minimalistisk design med topp komfort gjør dette til veldig gode briller til alt slags bruk.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen