Ray-Ban briller

Briller

Synsenteret har et stort utvalg av Ray-Ban briller. I hyllene våre vil du finne en god blanding av de gode, gamle klassikerne, som Aviator, Wayfarer og Clubmaster og de nyeste modellene. Ray-Ban briller passer alle og en hver. God kvalitet som alltid forholder tidsriktig i motebildet. Er du interessert i disse brillene anbefaler vi at du reserverer en synstest, slik at vi kan garantere styrken din. Vi har også et stort utvalg Ray Ban solbriller, i tillegg til briller og solbriller for barn.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Ray Ban briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM RAY-BAN

Ray Ban var etablert i New York i 1937. De første brillene var designet etter ønske av det amerikanske luftforsvaret. I følge US Army Air Corps Lieutenant General John MacCready led mange av luftforsvaret’s piloter av hodepiner og høydesyke som et resultat av solrefleksjoner oppe i luften. Den første brillen, en metall ramme med grønne glass, ble dokumentert med navnet «Aviator». Navnet henger igjen den dag i dag og brillene og solbrillene har siden 1937 vært en gjenganger i motebildet.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen