Ray-Ban solbriller for barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Ray-Ban solbriller for barn. De kjente Ray-Ban klassikerne, inkludert Wayfarer, Aviator og Clubmaster, finnes også til den yngre garde. Solbrillene kommer i mange forskjellige farger og størrelser. I tillegg kan man få styrke i Ray-Ban solbrillene, dersom dette ønskes. Vi fører også Ray Ban briller for barn.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen