Prada

Briller

Synsenteret Stavanger tilbyr et stort utvalg av Prada briller. Alle innfatningene designes og lages i Italia. Enten du trenger briller fordi du er nærsynt eller langsynt, eller at du trenger databriller, er Prada et merke som tilbyr tidløs, klassisk design som du vil få glede av lenge. Vi har også solbriller fra dette velkjente merket. Dersom det er en stund siden du var hos optikeren er det absolutt å anbefale at du bestiller synstest hos en av våre optikere før du kjøper et par briller. Da kan vi garantere at du får riktig brilleglass, i tillegg til å sjekke generell øyehelse.

OM MERKET

Det klassiske, italienske merket som ble etablert av brødrene Mario og Marino Prada i 1915 går aldri av moten. Designerhuset er forsatt i familiens kreative ånd med Miuaccia Prada som hoveddesigner. Pradas drøm var ikke egentlig å overta familiens bedrift, hun hadde helt andre planer. Til tross for sin motvillighet har kvinnen med en doktorgrad i statsvitenskap designet flere ikoniske kreasjoner. Hennes design er stort sett ting hun selv ønsker å gå kledd i, og det kan være alt fra uniformer til glamorøse kjoler. Prada har selv sagt at hun finner inspirasjon fra å analysere hva som blir trendy og hva mennesker liker og ikke liker. I tillegg studerer hun nye perspektiv på hva som er vakkert og feminint og hvordan disse er sett på i samfunnet vårt.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi har flere erfarne, flinke optikere, og flere rom for synsprøver. I tillegg har vi eget verksted, hvor vi utfører reparasjoner og sliper brilleglass. En av årsakene til at vi har kunder både lokalt fra Stavanger, men også fra Sola, Sandnes, Bryne, Haugesund – og eller hele Norge, er at vi har kort ventetid.

Kort sagt, hos Synsenteret Stavanger hjelper vi deg fra A til Å. Synsundersøkelser, briller, linser, solbriller, vernebriller, skibriller, svømmebriller, PC-briller, lesebriller, barnebriller og alt som hører til.

Allerede da Synsenteret åpnet sine første lokaler i 1985 satset vi på mote, barnebriller og kontaktlinser. Vi har over årene vokst, og gått fra to til syv optikere. Selvom vi har flyttet inn i større lokale siden den gang, lever vi forsatt etter den samme filosofien. Vi skal finne en løsning på alt!

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen