Prada

Briller

Synsenteret Stavanger tilbyr et stort utvalg av Prada briller. Alle Prada innfatningene er av topp kvalitet og er designet og laget i Italia. Enten du trenger briller fordi du er nærsynt eller langsynt, eller at du trenger databriller, er Prada et merke som tilbyr tidløs, klassisk design som du vil få glede av lenge. Vi har også solbriller fra dette velkjente merket. Dersom det er en stund siden du var hos optikeren er det absolutt å anbefale at du bestiller synstest hos en av våre optikere før du kjøper et par briller. Da kan vi garantere at du får riktig brilleglass, i tillegg til å sjekke generell øyehelse.

Det klassiske, italienske merket som ble etablert av brødrene Mario og Marino Prada i 1915 går aldri av moten. Designerhuset er forsatt i Prada-familiens kreative ånd med Miuaccia Prada som hoveddesigner. Pradas drøm var ikke egentlig å overta familiens bedrift, hun hadde helt andre planer. Til tross for sin motvillighet har kvinnen med en doktorgrad i statsvitenskap designet flere ikoniske kreasjoner. Hennes design er stort sett ting hun selv ønsker å gå kledd i, og det kan være alt fra uniformer til glamorøse kjoler. Prada har selv sagt at hun finner inspirasjon fra å analysere hva som blir trendy og hva mennesker liker og ikke liker. I tillegg liker hun å studere nye perspektiv på hva som er vakkert og feminint og hvordan disse er sett på i samfunnet vårt.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen