Porsche

Briller

Synsenteret i Stavanger tilbyr Porsche briller. Rene linjer kjennetegner stilen, men det er også viktig at funksjonen overholdes. Porsche tilbyr også garnityr briller, altså briller uten ramme. En unik stil, er en stil som er tidløs, og som gjør den immun for motesvingninger. Det handler om å glede seg over de viktige tingene i livet og feire disse. Før du kjøper nye briller anbefaler vi at du bestiller en synstest slik at vi kan sette riktig styrke i glassene og sjekke din øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Ferdinand Alexander Porsche, 3dje generasjon, tegnet designikonet Porsche 911 i 1963. Butzi som han ble kalt var egentlig mer en formskaper med tekniske kvalifikasjoner enn en designer i kunstnerisk forstand. Likevel har det ikke hindret ham å bli en av de virkelig store designere. Hvor mange har skapt et bilikon som står som en klippe nesten 50-år senere?

Etter denne suksessen holdt han seg unna biler. Langt unna, og konsentrerte seg heller om Porsche Design, hvor han har laget penner, klokker, møbler, og briller – mesteparten av slike ting vi omgir oss med eller tar på oss. Det hele startet med klokker i 1972 hvor han ofte gjorde seg bemerket med bruk av uventede materialer. Solbriller, Porsche 8478, ble det neste i 1978, dråpeformete linser  og merkelige fargekombinasjoner – rosa rammer og gullfargete glass  – igjen med uventede materialer. Dobbeltfunksjoner kjennetegnet ofte produktene hans. Klokker med kompass på den flippbare baksiden. Solbriller med utskiftbare glass. Eller penner der overflaten var de flettede fleksible, armeringene som legges utenpå for eksempel bremselager.

Engineered Luxury er et slagord for produkter fra Porsche Design. Det er ikke så rent lite ingeniør kunst som ligger i bunnen av alle hans produktserier. Form og funksjon leder til bruk av det mest egnede materialet av høy kvalitet, hovedsakelig titanvarianter.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen