Oakley

Briller

Synsenteret Stavanger tilbyr et stort utvalg av Oakley briller. Oakley er et godt alternativ for deg som er på jakt etter noen sporty briller. På grunn av design og materialene som blir brukt, sitter brillene fra Oakley alltid veldig stødig, samtidig som de er komfortable og lette på nesen. Vi har også vernebrillersolbriller og skibriller fra Oakley. Før du kjøper et nytt par briller vil vi alltid anbefale deg å sette opp en synstest slik at du får riktig styrke i brilleglassene.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Oakley ble etablert i California, USA  i 1975. Firmaet er oppkalt etter den engelske setterhunden til grunnlegger, Jim Jannard. Selskapet begynte med å selge motorsykkel grep, kalt «The Oakley Grip», på motorcross eventer. Grepet var laget av et unikt material, kjent som «Unobtanium», som Jannard senere fikk patent på. Fem år etter Oakley var etablert, begynte selskapet å designe solbriller, og senere også briller. Til og med den i dag, har mange av Oakley brillene neseputer og øresokker laget av «Unobtanium».

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen