Loewe

Briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Loewe briller. Loewe briller er ikke bare tidløse, men også komfortable. Dette gjør at Loewe brillene er veldig gode for både lese-, nær- og data briller. Dette er brillen for deg som er opptatt av det lille ekstra i hverdagen som vel til fest. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Loewe ble grunnlagt i 1846 i Madrid av en gruppe spanske lærhåndverkere. Merket oppsto i 1876 da Enrique Loewe Roessberg, en tysk håndverker, sluttet seg til gruppen. Hovedproduktet som produseres og selges er vesker til menn og kvinner. Men selskapet selger også luksuriøse moteartikler som klær og tilbehør, hjem- og livsstilsprodukter som håndklær, tidsskrifter, lommebøker, nøkkelringer. Loewe lager luksus designsolbriller i samarbeid med kjente designere. Selskapet er basert i Spania og produksjonen, spesielt av lærvarer, foregår i Madrid, Det er Loewe-butikker lokalisert over hele verden.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen