Loewe briller

Briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Loewe briller. Loewe briller er ikke bare tidløse, men også komfortable. Dette gjør at Loewe brillene er veldig gode for både lese-, nær- og data briller. Dette er brillen for deg som er opptatt av det lille ekstra i hverdagen som vel til fest. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Loewe ble grunnlagt i 1846 i Madrid av en gruppe spanske lærhåndverkere. Merket oppsto i 1876 da Enrique Loewe Roessberg, en tysk håndverker, sluttet seg til gruppen. Hovedproduktet som produseres og selges er vesker til menn og kvinner. Men selskapet selger også luksuriøse moteartikler som klær og tilbehør, hjem- og livsstilsprodukter som håndklær, tidsskrifter, lommebøker, nøkkelringer. Loewe lager luksus designsolbriller i samarbeid med kjente designere. Selskapet er basert i Spania og produksjonen, spesielt av lærvarer, foregår i Madrid, Det er Loewe-butikker lokalisert over hele verden.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

Vi har flere erfarne, flinke optikere, og flere rom for synsprøver. I tillegg har vi eget verksted, hvor vi utfører reparasjoner og sliper brilleglass. En av årsakene til at vi har kunder både lokalt fra Stavanger, men også fra Sola, Sandnes, Bryne, Haugesund – og eller hele Norge, er at vi har kort ventetid.

Kort sagt, hos Synsenteret Stavanger hjelper vi deg fra A til Å. Synsundersøkelser, briller, linser, solbriller, vernebriller, skibriller, svømmebriller, PC-briller, lesebriller, barnebriller og alt som hører til.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen