Lindberg

Briller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Lindberg briller. Lindberg tilbyr også briller uten ramme, som ofte blir kalt garnityrbriller. Fra den danske kolleksjonen kan man se at det er inspirert av skandinavisk minimalisme, med stor vekt på komfort og kvalitet. Dersom du er på utkikk etter et nytt par briller anbefaler vi alltid at du starter jakten med en synstest slik at vi kan garantere at du får riktig styrke.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Lindberg briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Lindberg Optik ble etablert i Århus av Hanne og Poul-Jørn Lindberg i 1969. Paret drev denne optiker forretningen i ti år før de startet design av egen brillekolleksjon. I 1983 designet Poul-Jørn i samarbeid med arkitekten Hans Dissing en garnityr brille laget av titan, kalt Air Titanium. Denne Lindberg brillen fikk mye oppmerksomhet da den danske kongefamilien tok den i bruk. Innfatningen ble senere kåret til en av de viktigste brilledesign i den 20. århundre.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen