KunoQvist

Synsenteret Stavanger er stolte av å ha KunoQvist briller fra det svenske brillemerket KunoQvist i butikken. Dette er kvalitetsbriller med klassisk detaljer og design. Merket har høy kvalitet og er for folk som setter pris på design og de små detaljene som utgjør hele forskjellen.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Kunoqvist briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Siden KunoQvist første kolleksjon ble lansert i 2005, har merket konsekvent jobbet med
klassisk skandinavisk design og kombinert det med spennende detaljer og farger.
KunoQvist hovedkontor, studio og showroom ligger i toppetasjen i et tidligere trykkeri i Malmøs
eldste industriområde, Norra Sorgenfri. KunoQvist ble født av en lidenskap for briller og
et ønske om å være annerledes. Målet til merke har aldri vært å skape en merkevare for alle.
Og som liker å uttrykke sin personlighet og ser brillene som en del av sin identitet.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen