Kilsgaard

Briller

Vi har Kilsgaard briller i butikken. Synsenteret Stavanger kan tilby den nyeste kolleksjonen av danske Kilsgaard sin brillekolleksjon. Brillene er klassiske og elegante med fokus på detaljer.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Kilsgaard briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Kilsgaard er et kompromissløst brillemerke med base i Danmark. Merket er kjent for å lage briller som er tidløse med rene linjer med rammer av materialer av høy kvalitet. Designfilosofien er forankret i troen på at flott design handler om å være ærlig – å gjøre mer ved å gjøre mindre og gjøre det riktig.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen