Jimmy Choo

Briller

Synsenteret Stavanger har alltid et stort utvalg av Jimmy Choo briller. Akkurat som de verdenskjente stiletthælene fra merket, er brillene fra Jimmy Choo med på å sette prikken over i-en på et hvert antrekk. Vi anbefaler alltid at du tar en synstest ved kjøp av nye briller. Bestill ny time her.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.
Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM JIMMY CHOO

Jimmy Choo ble i 1996 etablert av den malaysiske sko designeren Jimmy Choo og den tidligere britiske Vogue accessoirers redaktøren Tamara Mellon. Firmaet startet med eksklusive sko og åpnet i løpet av de fem første årene butikker i shopping metropoler verden over. Etter at Carrie Bradshaw, spilt av skuespilleren Sarah Jessica Parker, utbrøt «I lost my choo» i en episode av den velkjente serien Sex og Singelliv, gikk Jimmy Choo inn i motehistorien som et designikon. Etterhvert ekspanderte merket med egne kolleksjoner av vesker og briller. Jimmy Choo har vunnet mange priser for innovativt design, blant annet fra British Fashion Council Awards.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

Vi har flere erfarne, flinke optikere, og flere rom for synsprøver. I tillegg har vi eget verksted, hvor vi utfører reparasjoner og sliper brilleglass. En av årsakene til at vi har kunder både lokalt fra Stavanger, men også fra Sola, Sandnes, Bryne, Haugesund – og eller hele Norge, er at vi har kort ventetid.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen