Giorgio Armani

Briller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Giorgio Armani briller. Giorgio Armani har designet briller i over 20 år, og selger fortsatt trendløse innfatninger den dag i dag. Alle brillene er laget i Italia og er av ypperste kvalitet. Nedenfor finner du bilder av brillekolleksjonen vi har i butikken. Synsenteret Stavanger fører også Giorgio Armani solbriller, bilder og mer informasjon finner du her. Vi anbefaler alltid at du tar en synstest før du kjøper nye briller, slik at vi kan garantere at du får den rette styrken og vi kan sjekke øyehelsen din.

OM GIORGIO ARMANI

Giorgio Armani ble født 11. juli 1934 i Piacenza, Italia. Som 23-åring sluttet han å studere ved universitetet og begynte å jobbe ved La Rinascente, et velkjent varemagasin i Milano. Fem år senere ble Armani en del av designteamet til Nino Cerruti, samtidig som han gjorde freelance arbeid sammen med Sergio Galeotti. I 1975 startet de to sammen Giorgio Armani S.p.A, og lanserte deres første kolleksjon for herrer. Allerede året etter utvidet de selskapet med en kolleksjon for kvinner.  Fra begynnelsen fikk Armani mye oppmerksomhet, men suksessen akselererte når skuespilleren Richard Gere brukte flere av Armani sine design i filmen American Gigolo i 1980. I 1988 utvidet designermerket med briller og solbriller. Siden den gang har merket stadig vokst, og i dag finnes også restauranter, parfymer, møbler, sminke og mye mer.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen