Freigeist

Briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Freigeist briller. Med moderne design og avansert teknologi preges brillekolleksjonen av minimalisme og rene linjer. Disse brillene er veldig gode for både lese-, nær- og data briller. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Freigeist er resultatet av et samarbeid mellom brilleprodusenten Eschenbach optikk og ingeniøren James O’Callaghan. Resultatet er en kombinasjon av sofistikert brilledesign og arkitektonisk presisjon. Det er få utsmykninger i designet, men mye oppmerksomhet på komfort og funksjonelle detaljer. Bruken av titan, aluminium og acetat gir hver brille unike egenskaper. Titanrammen er laserskåret fra et enkelt ark, deretter håndbrettet. Rammen er uten hengsler, ekstremt tynn og lett, men samtidig solid.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen