Chloe briller

Briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av Chloe briller. Chloe har kun et begrenset antall briller som blir håndlaget hvert år og dette gjør enhver innfatning unik. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll, før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Chloe briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM CHLOE

Chloé er et fransk luksuriøst motehus grunnlagt i 1952 av Gaby Aghion. Året etter slo Aghion seg sammen med Jacques Lenoir. Han var den som formelt ledet forretningssiden av merkevaren, slik at Aghion kunne satse på den kreative veksten til Chloé. Hovedkontoret ligger i Paris, Frankrike. Chloe briller er først og fremst kjennt for sitt innovative design på innfatningen og fargekombinasjoner. Dette er grunnen for hvorfor de er populære på blandt ferieturister. Om du oppholder deg i parken eller på stranden vil brillene både gi øynene dine UVA beskyttelse og gi et stilig inntrykk med en komfortabel følelse.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi har jobbet med optikk i over 25 år, og har fått en mye erfaring med design og tekniske løsninger gjennom årene. Dersom du trenger nye briller anbefaler vi alltid at du tar en ny synstest. Da kan vi også garantere at du får rett styrke. Så snart optikerne har kontrollert synet ditt, står brillekonsulentene klar til å hjelpe deg i butikken.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen