Chanel briller

Briller

Synsenteret Stavanger er en av få butikker i Norge som tilbyr Chanel briller. Chanel er et ikonisk designer hus, som år etter år leverer estetiske innfatninger med veldig høy kvalitet. Som Coco Chanel selv sa: «Fashion fades, only styles remain the same.» Dette klassiske merket byr på elegante innfatninger med flotte utsmykninger. Dette gjør at Chanel brillene dine blir et flott tilbehør som et smykke eller armbånd. Vi tilbyr også Chanel solbriller i butikken vår. Vi anbefaler at du tar en synstest ved kjøp av nye briller. Du er også hjertelig velkommen innom om du vil se og prøve Chanel sin kolleksjon!

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, også Chanel briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM CHANEL

Helt siden Gabrielle Chanel, mest kjent som Coco Chanel etablerte Chanel i 1909 har det eksklusive merket hatt tilhengere verden over. I 1913 startet hun sin første butikk med fokus på hatter og tilbehør. Ti år senere lanserte hun også sin første parfyme, Chanel N°5. Parfymen ble kalt N°5 siden det var det femte eksemplaret Chanel testet. I 1926 lanserte hun «the little black dress» eller den lille svarte kjolen. Hun gjorde også tweed drakten, sko med sorte spisser og quilt håndveske med metall stropp kjente. Designerhuset, nå ledet av Karl Lagerfeld, er fremdeles vel kjent for sitt klassiske og luksuriøse design.

OM SYNSENTERET

Vi har jobbet med optikk i over 25 år, og har fått en mye erfaring med design og tekniske løsninger gjennom årene. Dersom du trenger nye briller anbefaler vi alltid at du tar en ny synstest. Da kan vi også garantere at du får rett styrke. Så snart optikerne har kontrollert synet ditt, står brillekonsulentene klar til å hjelpe deg i butikken.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen