CentroStyle

Briller

Synsenteret Stavanger har et bredt utvalg av CentroStyle briller. Brillene er ikke bare tidløse, men også komfortable. Dette gjør at CentroStyle brillene er veldig gode for både lese-, nær- og data briller. Dersom det er en stund siden sist synstest vil vi råde deg til å ta en ny kontroll. Spesielt før du kjøper et par nye briller. Du kan enkelt fylle ut skjemaet her på siden for å reservere en synstest i dag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert CentroStyle briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

OM CENTROSTYLE BRILLER

 

CentroStyle briller er en velkjent, italiensk produsent, som leverer alt fra verktøy og maskiner til neseputer og ferdigbriller. Centrostyle tilbyr innovative løsninger av høy kvalitet i den optiske sektoren. Mer enn 30 års erfaring på markedet og stor oppmerksomhet på kundenes krav, sammen med fokus på service og kvalitet, har gjort det mulig for oss å bli et kjent selskap i Italia og over hele verden. Det aller meste produseres i Italia og Tyskland, noe som gir en god kvalitet. Fra hovedkontoret i Vedano Olona, ​​Italia, et datterselskap i Storbritannia og et kontor i Spania samt via et nettverk av 40 verdensomspennende distributører, leverer CentroStyle utelukkende til optiske butikker og kjeder i mer enn 80 land.

CentroStyles kvalitetskontroll og velassorterte, automatiserte lager gjør det mulig å tilby kundene et høyt servicenivå. CentroStyles er fokusert på studier, forskning, utvikling og produksjon av innovative artikler, basert på kvalitet, funksjonalitet, mote og egenart, for å oppfylle optikerens krav i et marked i kontinuerlig utvikling. Produktsortiment inkluderer mer enn 6000 egne merkevarer, sertifisert og i samsvar med relevante direktiver. Mange artikler kan tilpasses med kundens logo.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen