Tommy Hilfiger briller for barn

Briller for barn

Synsenteret fører et stort utvalg av Tommy Hilfiger briller for barn. Tommy Hilfiger er kjent for mikse det tradisjonelle og det moderne. Merket bruker veldig ofte farger som man finner i det amerikanske flagget, nemlig rødt, hvitt og blått. Tommy Hilfiger barnebriller har flere modeller, som leveres i klassiske farger. Godt syn gjennom skoledagen, fritid, lek og moro er viktig for barn og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan hjelpe barnet ditt og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og aktivitetsnivå.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Tommy Hilfiger briller for barn, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Tommy Hilfiger var etablert av Thomas Jacob Hilfiger i 1985. Hilfiger startet sin karriere allerede på videregående da han startet sin første butikk, People’s Place med kun 1000 kroner. Som 26-åring hadde han bygget opp en liten kjede av 10 butikker. Videre jobbet han som designer for Jordache, før han startet han sitt eget merke. Han ble fort kjent for sine design, som blant annet inkluderte moderne, oppdaterte versjoner av tradisjonelle plagg, som skjorter og dressbukser. Tommy Hilfiger sammen med Ralph Lauren, Calvin Klein og Perry Ellis har fått den uoffisielle tittelen «The Four Great American Designers». I 1995 fikk Hilfiger den jeveste prisen innenfor motebransjen, nemlig den prestisjetunge Menswear Designer of the Year prisen fra Council of Fashion Designers of America.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen