Rodenstock briller fra barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Rodenstock briller fra barn. Det tyske brilleselskapet har designet og produsert brilleglass og innfatninger i mer enn hundre år, og det ses i alle dere brillekolleksjoner. Barnebrillene er laget av robuste, samtidig som lette materialer med tanke på barns aktive livstil og krav til komfort. Ettersom synet forandrer seg en del mens man er barn, er det viktig å sjekke synet regelmessig, spesielt før man kjøper en ny ramme. Du kan reservere en synstest ved å gå her.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Rodenstock ble etablert av Joseph Rodenstock i Wurzberg i 1877. Han startet et verksted og en butikk som solgte brilleglass, innfatninger og barometere. I 1880 registrerte selskapet Rodenstock sin første patent, nemlig diagraphm brilleglass. Samme bedrift var også først ute med bifokale brilleglass og UV-beskyttende brilleglass. Bedriften var i fire generasjoner ledet av Rodenstock familien, men i 2003 tok Oliver Kastilio over styringen. Rodenstock har over 135 års erfaring innenfor optikerbransjen, og det er synlig i design og kvalitet. Firmaet har i dag over 4000 ansatte og selger sine produkter i over 80 land både gjennom filialer og distribusjonspartnere. Rodenstock har mottatt mer enn 50 priser for sine brillekolleksjoner.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen