New York Yankees briller fra barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg New York Yankees briller for barn. Den velkjente Yankees-logoen, som pryder hvert par, gjør at brillene for et urbant og tøft utseende. Vi anbefaler at barn går til synstest første gang før de begynner på skolen, slik at de unngår eventuelle distraksjoner i forbindelse med synet. Synet forandrer seg en del i ung alder, så det er viktig å sjekke synet minst en gang hvert annet år. Du kan reservere tid hos optikeren her.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

New York Yankees logoen har blitt et ikon i vårt samfunn. Logoen som hører til New York’s 150 år gamle baseball lag, kan spottes over hele verden på t-skjorter, capser og ikke minst briller. Ingen annen sportsklubb kan vise til så stor suksess med sine support produkter. Til tross for at den velkjente NY-capsen blir brukt av mennesker i alle aldre, har merket blitt spesielt populært blant de yngre.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen