Disney briller fra barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger har en mengde Disney briller for barn. Datteren eller sønnen din kan nå få briller med kjente fjes fra sine favoritt Disney filmer, vi har briller med både Mickey og Minnie Mouse og Cars i butikken. I barnealder anbefales det å sjekke synet regelmessig, helst en gang i året, ettersom synet forandrer seg en del. Du kan både reservere en synskontroll og sette opp en tid for å finne innfatning her på siden.

Disney eventyret begynte med at Walt Disney laget den tildels animerte kortfilmen Alice’s Wonderland i 1923. Disney var opprinnelig fra Kansas, Missouri, hvor hadde laget filmer i mange år uten noen særlig gjennombrudd. Det var da han flyttet til Hollywood for å jobbe sammen med sin bror Roy Disney at filmene hans, etterfulgt av Alice’s Wonderland suksessen, virkelig slo gjennom. Den store kassasuksessen opplevde derimot ikke brødrene før fem å® etter da Disney kom opp med ideen om Mikke Mus. Mikke Mus ble først gang vist samtidig som Disney brødrene var de første produsentene som brukte sykronisert lyd på tegnefilm. I dag er The Walt Disney Company et av verdens største mediekonglomerat med utallige forskjellige divisjoner, blant annet film studio, tv kanaler, fornøyelsesparker, og ikke minst klær, sko og briller.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen