Disney briller for barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger har en mengde Disney briller for barn. Datteren eller sønnen din kan nå få briller med kjente fjes fra sine favoritt Disney filmer, vi har briller med både Mickey og Minnie Mouse og Cars i butikken. Det er ikke uten grunn at Disney briller for barn er så populært år etter år. I barnealder anbefales det å sjekke synet regelmessig, helst en gang i året, ettersom synet forandrer seg en del. Du kan både reservere en synskontroll og sette opp en tid for å finne innfatning her på siden.

OM DISNEY

Disney eventyret begynte med at Walt Disney laget den tildels animerte kortfilmen Alice’s Wonderland i 1923. Disney var opprinnelig fra Kansas, Missouri, hvor hadde laget filmer i mange år uten noen særlig gjennombrudd. Det var da han flyttet til Hollywood for å jobbe sammen med sin bror Roy Disney at filmene hans, etterfulgt av Alice’s Wonderland suksessen, virkelig slo gjennom. Den store kassasuksessen opplevde derimot ikke brødrene før fem å® etter da Disney kom opp med ideen om Mikke Mus. Mikke Mus ble først gang vist samtidig som Disney brødrene var de første produsentene som brukte sykronisert lyd på tegnefilm. I dag er The Walt Disney Company et av verdens største mediekonglomerat med utallige forskjellige divisjoner, blant annet film studio, tv kanaler, fornøyelsesparker, og ikke minst klær, sko og briller.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen