Barbie briller fra barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Barbie briller til barn. Brillene er helt i linje som Barbie selv ville gått med: rosa, fine og selvfølgelig står det alltid Barbie på rammen! Det kan være greit å ta seg god tid når man skal velge et par briller. Og dersom du ønsker kan du reservere et tidspunkt med en av våre butikkmedarbeidere på forhånd, sånn at vi står klar til å hjelpe deg når det måtte passe deg i din travle hverdag.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Barbie var først laget av leketøysprodusenten Mattel i 1959. Ideen kom fra Ruth Handler, konen til en av grunderne bak Mattel, da hun så døtrene leke med papirdukker. Navnet Barbie kommer også fra den ene datteren til Ruth, Barbara. Resten er historie, og den dag i dag er Barbie dukken forsatt like populær blant unge jenter verden over. Hvert tredje sekund selges det en Barbie dukke.

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen