Adidas briller fra barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger fører et stort utvalg av Adidas briller for barn. Sportsutstyr-giganten byr på sporty design som er laget for barn med en aktiv livstil. Vi har full forståelse for hvor hektisk hverdagen kan være med jobb, barnehage og skole, og har derfor gjort det mulig for å reserve tid med våre butikkmedarbeidere når du skal velge et par briller til datteren eller sønnen din.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Adidas AG var etablert av Adi Dassler i Herzogenaurach den 18. august 1949. Navnet er en sammensetning av fornavnet til grunnleggeren, Adi, og de tre første bokstavene i hans etternavn, Das. Dassler begynte å designe og lage sko sammen med sin bror i ung alder, men brødrene skilte lag etter et par år sammen pågrunn av en uenighet. Hans bror, Rudolf, grunnla senere konkurrenten, Puma. Gjennom årene har Adidas sponset mange internasjonale sportsutøvere og artister, og siden 2006 har merket vært leverandør for den kjente, amerikanske basketball-ligaen, NBA. I dag produserer merket utstyr, inkludert briller, for en rekke sportsgrener for mennesker i alle aldre.

 

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen