Adidas briller for barn

Briller for barn

Synsenteret Stavanger fører et stort utvalg av Adidas briller for barn. Sportsutstyr-giganten byr på sporty design som er laget for barn med en aktiv livsstil. Vi har full forståelse for hvor hektisk hverdagen kan være med jobb, barnehage og skole, og har derfor gjort det mulig for å reserve tid med våre butikkmedarbeidere når du skal velge et par briller til datteren eller sønnen din.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, også Adidas briller for barn, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Adidas AG var etablert av Adi Dassler i Herzogenaurach den 18. august 1949. Navnet er en sammensetning av fornavnet til grunnleggeren, Adi, og de tre første bokstavene i hans etternavn, Das. Dassler begynte å designe og lage sko sammen med sin bror i ung alder, men brødrene skilte lag etter et par år sammen pågrunn av en uenighet. Hans bror, Rudolf, grunnla senere konkurrenten, Puma. Gjennom årene har Adidas sponset mange internasjonale sportsutøvere og artister, og siden 2006 har merket vært leverandør for den kjente, amerikanske basketball-ligaen, NBA. I dag produserer merket utstyr, inkludert briller, for en rekke sportsgrener for mennesker i alle aldre.

OM SYNSENTERET STAVANGER

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet glad i briller, og synes det er gøy å hjelpe deg med å finne de brillene som passer perfekt for deg. Vi har over 30 års erfaring som optiker med briller, solbriller, linser, syn og alt som følger med.

Lasse Thuestad etablerte Synsenteret Stavanger i 1985, med 2 ansatte og en drøm om å være best. Best på service, best på sortiment og best på mote. Idag er Synsenteret Stavanger en av de største optiske bedriftene i Norge.

Her på Synsenteret Stavanger tar vi kunden på alvor, både liten og stor. Vi har alltid hatt fokus på design og briller med høy kvalitet. Vi vil at du som kunde skal være trygg på at du alltid finner et bredt spekter av spennende merker for både briller og solbriller. Og for de minste har vi en av landets største barneavdelinger. Vi har god erfaring med å hjelpe med å finne riktig brille og har synstest tilpasset barn.

 

VI HJELPER DEG

PÅ JAKT ETTER NOE SPESIELT?

Det er ikke alltid vi har alle modellene til våre leverandører, men ta gjerne kontakt så kan vi hjelper deg å finne den brillen du er på jakt etter.

Skroll til toppen